امیر سلطان احمدی،دوپینگ،اخبار موسیقی،اخبار موسیقی ایران،واوموزیک

حال و هوای عیدانه با چاشنی کرونا در تیتراژ «دوپینگ»

14 فروردین 1399 8:23 ق.ظ ایران

ترانه سرای تیتراژ سریال «دوپینگ» گفت: تمام موضوعات عیدانه در تضاد با وضعیت فعلی است. از روبوسی و دید و بازدید گرفته تا مسافرت و چند بیتی در شرح وضعیت ما و ویروس کرونا نوشتم که در اصل ایده اصلی این ترانه بود.

به گزارش اخبار موسیقی واوموزیک :«امیر سلطان احمدی» ترانه سرای تیتراژ پایانی سریال «دوپینگ» درباره چگونگی شکل گیری این ترانه گفت: ترانه خاطره انگیز آی نسیم سحری توسط کاراکتری که محمد بحرانی در سریال دوپینگ بازی می کند در سکانس های مختلفی زمزمه شده است و این ترانه طبق صحبتی که با محمد بحرانی داشتیم شکل گرفت.

 

وی ادامه داد: محمد پیشنهاد داد ترجیع بند ترانه، آی نسیم سحری باشد و ترانه به قول معروف شیطنت داشته باشد و سرحال و عیدانه باشد.

این صداپیشه عروسکی در ادامه نیز بیان داشت: شروع به سرودن ابیات اول که کردم متوجه شدم که تمام موضوعات عیدانه در تضاد با وضعیت فعلی است. از روبوسی و دید و بازدید گرفته تا مسافرت. چند بیتی در شرح وضعیت ما و ویروس کرونا نوشتم که باعث شد به این ایده برسم که چه خوب است که خودمان را به یک زندانی تشبیه کنیم که نمی تواند از سلولش فرار کند ولی امیدش را از دست نداده و از نسیم سحری خواهش می کند که فکری به حالش کند.

سلطان احمدی همچنین افزود: در قسمت دوم ترانه قرار است با دیدی فانتزی به ارزش در آغوش کشیدن نزدیکانمان پی ببریم و ببینیم که چه موهبتی را از دست داده ایم و در قسمت سوم و با گذشت زمان گویا طولانی شدن حبس، فشار بیشتری به خواننده وارد کرده و با همذات پنداری با بازیکن های ذخیره ای که کارشان ثابت نشستن روی نیمکت بوده امیدوار به آینده می ماند تا شاید روزی برسد که باز بتواند به دل طبیعت برگردد و این بار احتمالاً قدر طبیعت را بیشتر بداند.

وی درباره تلفیق ترانه آی نسیم سحری در این تیتراژ نیز گفت: برای بچه های دهه ۶۰ و اوایل ۷۰ این ترانه بسیار خاطره انگیز و دوست داشتنی است. اخبار زیادی داریم که عمرشان یکی دو روز بیشتر نیست و کمتر سوژه ای وجود دارد که تا مدت ها بتواند به تیتر یک روزنامه ها تبدیل شود. ما از این فرصت استفاده کردیم و به این نتیجه رسیدیم که به دلیل ویژگی های خاص این نوروز حتی اگر ویروس کرونا هم برود تا سالها در یاد مردم می ماند و در بازپخش سریال در سال های آینده نیز به مشکلی بر نخواهیم خورد. مثل تقارن رمضان با نوروز که طبیعتاً همه موضوعات عیدانه را تحت الشعاع قرار می دهد و آن نوروز را ویژه می کند.

این کارگردان ضمن بیان اعتقاد به کار گروهی نیز ادامه داد: اگر ترانه به دل مخاطب این سریال نشسته است نتیجه یک کار گروهی است. از تنظیم زیبای آقای پوریا حیدری گرفته تا صدای گرم محمد بحرانی. از ترانه قدیمی سهیل محمودی گرفته تا ملودی زیبایی که آرش سالمی برای آن ترانه ساخته و صدای دلنشین آقای همایون فال.

امین بانی هوای دوری