دومیم وات؟!

26 خرداد 1396 6:07 ق.ظ جهان

شاید تیتر خبر شمارا کمی گیج و گمراه کند و حتی مطمئن نباشید که آن را درست خواندید یا درست تایپ‌شده است. ولی این تیتر حامل خبری خوش برای موسیقی کشورمان محسوب می‌شود.

 

 

 

 

 

به‌تازگی کمپانی بریتانیایی هایوات Hiwatt که بیشتر نوازندگان آن را به‌واسطه‌ی امپلی فایرهایش می‌شناسند نامی جدید را بین هنرمندان خودش به ثبت رسانده است، که این نام کسی نیست جز محمدمهدی صداقت که هنردوستان کشورمان وی را بانام دومیم صداقت نیز می‌شناسند.
دومیم صداقت که در عرصه‌های مختلف هنری ازجمله نقاشی و موسیقی فعالیت دارد به‌عنوان یکی از نوازندگان بیس گیتار کشور طی چندساله گذشته نامی برای خود دست‌وپا کرده و تاکنون با انتشار آلبوم «4 سیم » قدم‌های قوی و خوبی را در عرصه‌ی موسیقی بی‌کلام و انفرادی برداشته است.
زمانی که در وب‌سایت http://www.hiwatt.co.uk/artists/ بروی نام دومیم کلیک می‌کنید متنی از زبان خودش بروی تصویر ظاهر می‌شود:
” زمانی که کودکی بیش نبودم به هنر اشتیاق پیدا کردم. در سن هفت‌سالگی نقاشی کردن که یکی از راه‌های موردعلاقه‌ام برای بروز احساسات بارنگ‌ها هست را آغاز کردم. که همین مرا در اواخر دهه‌ی بیست زندگی‌ام به تحصیلات کارشناسی ارشد در رشته‌ی تصویرسازی سوق داد.
همچنین زمانی که نوجوان بودم به مدرسه‌ی سینمایی رفتم و دیپلم بازیگری گرفتم. نقش‌های زیادی در فیلم‌های کوتاه و همچنین تجربه بازیگری در تئاتر, حاضر شدن در تلویزیون ملی ایران به‌عنوان مجری و بسیاری دیگر به من ریتم, قاب‌بندی و روایت را آموخت.
در موسیقی همه‌ی آن تجربیاتم گرد هم آمدن تا چیزی متفاوت را شکل بدهند… من موسیقی را با یکی از دوستانم که بعدها به کشوری دیگر مهاجرت کرد آغاز کردم و پس از رفتن وی من همچنان بنا بر شرایط یادگیری را به‌صورت خودآموز در آن زمان ادامه دادم… ازآنجایی‌که گروهی نداشتم سعی کردم همه‌ی سازها را بروی ساز خودم یعنی بیس تقلید کنم! من هزاران قطعه و ملودی روبروی بیس ساختم. چند سال بعد از کلاس‌های Stefan Hergenröder در زمینه‌های مختلف ازجمله آموزش ساز, اجرای استودیویی و گروهی بهره جستم.
تا آن موقع هیچ آلبوم بیس انفرادی در ایران ضبط نشده بود (منظورم بیس به‌عنوان یک ساز ملودی نواز است). پس شانسم رو امتحان کردم و آلبوم 4 سیم را به‌عنوان آهنگساز و نوازنده‌ی بیس ضبط کردم. آلبوم موفقیت چشمگیری داشت.
طی سال‌های گذشته در گروه‌های مختلفی به‌عنوان نوازنده‌ی بیس چه در ضبط‌های استودیویی چه اجراهای زنده حضور داشتم و در کنارش شانس آموزش دوستان موزیسینم رو در ورکشاپ ها و مدارس موسیقی نیز داشتم.
شما زمانی می تونی مردم (روحشان) را لمس کنید که در قلب و دستتان ایمان باشد.
پس به تخیلاتتان احترام بگذارید!”

امین بانی هوای دوری