صدای سالار عقیلی در سریال جایگزین «فوق لیسانسهها»واو موزیک , رسانه پخش موسیقی آنلاین
سالار عقیلی ترانه تیتراژ سریال «وارش» (با نام قبلی «بهترین سالهای زندگی ما») به کارگردانی احمد کاوری شد.
به گزارش اخبار موسیقی واوموزیک ، سریال «وارش» (با نام قبلی «بهترین سالهای زندگی ما») به کارگردانی احمد کاوری و تهیه کنندگی محمودرضا تخشید این روزها آخرین مراحل فنی را سپری می کند تا بزودی آماده پخش شود.
سالار عقیلی نیز ترانه تیتراژ این سریال را می خواند. پخش تیزر مجموعه نیز به تازگی در شبکه سه آغاز شده است. این سریال بعد از مجموعه «فوق لیسانسه ها» روی آنتن خواهد رفت.
محمدکامبیز دارابی مجری طرح این پروژه و نویسندگی را جابر قاسمعلی به عهده داشته است.
«وارش» یک درام پرفراز و نشیب تاریخی و عاشقانه و اقتباسی از رمان مطرح «مهاجران» هاوارد فاست نویسنده مطرح آمریکایی است. این سریال ۳۴ قسمت دارد و پخش آن برای اواخر پاییز امسال از شبکه سوم سیما پیش بینی شده است. داستان مجموعه از دهه ۳۰ روایت می شود و قصه ای پرفراز و نشیب را به تصویر می کشد که در ادامه به دهه حاضر نیز میرسد.
می پسندم
- 5,471 نگاه
- 0 دیدگاه
اشتراک در شبکه های اجتماعی
شاید نوشته های زیر برای شما جالب باشد
فعالیتهای ارکستر سمفونیک «آوام» پس از کرونا ادامه مییابد
- 2,828 نگاه
نقدی به «نام پرستی» و تعصب در موسیقی
- 1,112 نگاه
بازار برگزاری کنسرت در جزیره گرمتر شد
- 2,840 نگاه
۵۱ تک عکس و ۱۹ مجموعه عکس به جشنواره تجسمی فجر راه یافتند
- 2,829 نگاه